MyGames.ro - Instructiuni utilizare
My Games va ofera ceva nou si util: aici nu trebuie sa va faceti cont de utilizator sau sa fiti logati, ci doar tastati www.mygames.ro si va jucati.
Cel mai important lucru este ca nu trebuie sa cautati de fiecare data jocurile favorite sau sa va logati pentru a le accesa, ci vi le puteti salva in sectiunea din stanga numita 'Jocuri favorite', si, cand veti intra din nou pe site de pe acelasi calculator, ele vor fi in lista.
Dar mai intai cititi mai jos pentru a fi siguri ca aveti totul setat ok in browser! Deci daca aveti vreo problema, va puteti intoarce aici, la pagina de instructiuni! Succes!
  • Intri pe www.mygames.ro
  • Nu iti faci cont, doar mergi la un joc
  • Dai click pe "Adauga la Jocuri favorite"
  • Jocul va fi salvat in partea stanga
  • Poti aranja jocurile favorite in ce ordine doresti, doar trangand Cand apare acest cursor, poti trage de randul cu jocul de randul unde apare numele jocului in sectiunea "Jocuri Favorite"
  • Cand revii pe site de pe acelasi calculator, jocurile favorite vor fi aici
Sectiunea "Jocuri favorite"
Dupa cum ati citit si mai sus, una dintre cele mai mari facilitati pe care vi le oferim este sectiunea de 'Jocuri favorite' din partea din stanga sus a site-ului.
Deasupra si sub fiecare joc, aveti butonul 'Adauga la Jocuri favorite' cu ajutorul caruia puteti adauga jocul respectiv la lista de jocuri favorite. Totul fara sa fie nevoie sa va inregistrati!
In lista cu jocuri favorite, cand dati click pe numele jocului, veti fi redirectionat la pagina cu jocul respectiv. Dar tragand Cand apare acest cursor, poti trage de randul cu jocul ('drag-n-drop') de randul cu jocul respectiv (de rand, nu de numele jocului), veti putea rearanja jocurile din lista in ce ordine doriti.
Puteti adauga maxim 20 de jocuri favorite in lista. Pentru a sterge un joc din lista de jocuri favorite, dati click pe Sterge de la favorite din dreapta numelui jocului.
Nu uitati si ca puteti juca jocul la rezolutii mai mari! Atentie: cateva jocuri nu se pot juca decat la rezolutia originala, nu se mai pot redimensiona! Dar acestea sunt foarte putine.
Distractie placuta si nu uitati sa ne recomandati prietenilor!
Plugin-uri de instalat
Pentru a putea jocurile online, trebuie sa aveti instalate urmatoarele plugin-uri:
Adobe Flash Player Adobe Flash Player si Adobe Shockwave Player Adobe Shockwave Player
Setari browser
Pentru a activa cookie-urile si Javascript, mergeti la link-urile corespunzatoare browser-ului web folosit pentru a accesa acest website: